About

Deze site komt voort uit een hobby, een uit de hand gelopen hobby welke een tijdje uitgroeide tot een bijberoep als fotograaf.

Omdat ik terug naar de basis van mijn hobby wil, terug naar het plezier van het ongedwongen fotograferen, heb ik het bijberoep afgebouwd.

Vandaar dat je hier geen “formules” meer zal vinden voor huwelijksreportages of communiereportages. Ik heb wel nog een ondernemingsnummer, vragen staat vrij.

Ik wil terug naar de essentie van mijn voorliefde voor fotografie, genieten van het maken van de beelden, een beeld proberen creëren, het licht gebruiken en manipuleren om zo tot een mooi resultaat te komen. Ik heb een voorliefde voor modelfotografie, geen supermodellen, maar wel super modellen, super mensen. Ik heb al veel leuke samenwerkingen achter de rug, met toffe modellen en visagistes/stylistes. Ik vind het leuk samen een beeld te creëren waar iedereen tevreden van is.

Door mijn IT achtergrond gebeurt het wel eens dat ik een (eenvoudige) website bouw, of dat ik mensen help bij de aanschaf van een computer.

En naast de fotografie? Wel, ik ben getrouwd met Ann, we hebben samen 3 kinderen, Karel, Fien en Wout.

In het dagelijkse leven ben ik ICT verantwoordelijke in een psychiatrisch ziekenhuis.

Karel, Wout en ik rijden races met radiogeleide wagens, onder andere de Tamiya Cup. Ik hou er ook van om deze wagens te bouwen en aan te passen. Je vind er straks op deze site ook wat info van terug.
Fien helpt me soms bij fotografie opdrachten. Ze is ook heel creatief en je zal op deze site ook werk van haar tegenkomen.